• Сподели на:

Носете капри панталончиња

___

Една од најпопуларните женствени и секси визии во модата им ја должиме на најпопуларните во 50-тите и 60-тите години Капри панталони. Тоа се тесен модел на панталони, често со должина малку над глуждот или на сантиметри под коленото. Раскошните дами како Мерлин Монро и Бриџит Бардо го наметнаа овој Капри тренд, кој во последните години доста неизвесно ја одредува современата женска визија. Една веројатна причина за тоа е дека овој тип на панталони се со претенциозен крој и треба многу внимателно да се изберат според особеностите на секоја фигура.


Оставете коментар

___