• Сподели на:

Необични костими за капење- Сјајни се додека не поцрнете

___

Играње со бретели, траки,отвори , дизајнерите не се грижат многу за тоа што траги ќе има по сончањето на кожата на сопственикот. Креации кои се најинтересните, според стилистите, по завршувањето на летниот период исто така, може да доведат до солзи!

Оваа година размислете добро, дали по враќање од летувањето бирате соодветна гардероба за прикривање на белите делови.

Единствениот начин да се избегнат несакани линии на телото е да  бидете внимателни како изберете костим за капење, советуваат мода експертите.

Во тренд се необични модели кои ќе го привлечат вниманието поради невообичаено распоредените бретели, траки и отвори.

Бидете цврсти во одлуката дека не ви треба борба со несакани последици .

Дизајнери не се грижат за изгледот на поцрнетите корисници, но сопствениците се натпреваруваат во правење необични структури кои личат мрежи од пајаци.

Кога станува збор за дво-делна верзија, проблемот не е толку голем. Во случај на едноделни костими, сепак, во зависност од затвореноста, може да се случи да бидете толку “црно-бели” , што ќе има денови што не ќе имате што да носите.

Последиците од сонце можат да предизвикаат чувствителност кај поубавиот пол, дури до солзи, а “кривци” за ова често се најинтересните и сензуалните модели!

2

3

4


Оставете коментар

___