• Сподели на:

Најскапите балетанки во светот

___

Овој пар, рачно изработен од португалската модна куќа Josefinas, е најскапиот во светот за овој модел. Цената е 3 369 евра.

 

Цената е висока и поради украсот на средината, што всушност е од накит од куќата Gold and Blue Topazes. Има и поевтини модели со цена од 265, 289 и 219 долари.


Оставете коментар

___