• Сподели на:

Најмодерната боја оваа есен: “Трула вишна”

___

Веќе е факт дека новата есенска боја е онаа што ја нарекуваме „трула вишна“ или бојата на црното вино. Во игра се повеќе нијанси, дури и темновиолетовата, меѓутоа дефинитивно ова е основната боја околу која ќе се вртат сите есенски комбинации.


Оставете коментар

___