• Сподели на:

НАЈДОБРОТО ОД МИЛАНСКАТА МОДНА НЕДЕЛА: ЕСЕН 2014

___

Февруари е месец на модниот маратон, а кога зборуваме за градот кој мириса единствено на иновација и неизмерна креативност, мислиме на италијанскиот гламур презентиран на Миланската Модна Недела.

Нурнете во убавините на материјалите, беспрекорноста на боите и совршеноста во комбинирањето.

Започнуваме со петте најмаркантни модели на Prada
hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-49-sm

hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-39-sm

hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-37-sm

hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-32-sm

hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-19-sm

hbz-imaxtree-mfw-fw2014-prada-06-sm


Оставете коментар

___