• Сподели на:

Најдобро облечени славни мајки и нивните деца

___

Славните трендсетерки откако станале мајки не се откажале од добриот изглед, дури и својот беспрекорен моден изглед го пренеле и на своите ќерки.

Погледнете ја галеријата и откријте кои се најстилски славни мајки и ќерки.


Оставете коментар

___