• Сподели на:

Модна недела во Берлин

___

Во центар на вниманието, на модната недела во Берлин беа моделите кои ги прикажа модната дизајнерка Марина Хорманзидар. Најголем број од нејзините модели од оваа колекција направени се така да изгледаат како оклоп, од цврст материјал кој потсетува на пластика.


Оставете коментар

___