• Сподели на:

Masculine тренд

___

Новиот masculine тренд ви дава цврстина и ви наложува минимализам, но во исто време ви дозволува да бидете максимално женствени. Со него во потполност се отсликуваат стиховите од песната на Џејмс Браун: „Ова е машки свет, но тој е ништо без жените“.

За вас ги избравме најдобрите комбинации кои може да се најдат на почетокот на сезоната. Погледнете.

 


Оставете коментар

___