• Сподели на:

Love by Valentino

___

Светскиот дизајнер Валентино ја претставил колекцијата инспирирана и посветена на Њујорк. Главниот мотив на колекцијата е малото црвено срце кое се наоѓа на сите модни парчиња облека, со модни додатоци и празнични ситници. Колекцијата е минималистичка изработена во бела боја така да целото внимание е фокусирана на црвеното срце. Love NY!


Оставете коментар

___