• Сподели на:

Љубовен состанок – боите зборуваат наместо вас

___

Се подготвувате за средба со потенцијалниот/новиот дечко. Повеќето луѓе би ви рекле дека треба да ја облечете онаа боја која најдобро ви стои. Но, ако сакате да креирате посебна атмосфера, прво дознајте која боја каков впечаток остава.

Црвена – „Овде сум… сега за сега“

haljine-za-spoj-1

 

Портокалова – „Заинтересирана сум и ме привлекуваш“

haljine-za-spoj-2

 

Зелена – „Јас сум симпатична и драга личност“

haljine-za-spoj-3

 

Сина – „Прво треба добро да се запознаеме“

haljine-za-spoj-4

 

Виолетова – „Не сум лесна за освојување, сакам мистериозни работи “

haljine-za-spoj-5

 

Црна – „Не можам да се решам“

haljine-za-spoj-6

 

Жолта – „Не сум сигурна дали сакам да бидеме само пријатели или нешто повеќе“

haljine-za-spoj-7

 

Бела – „Тешко сум достапна и вообразена“

haljine-za-spoj-8

 

Розoва – „Разиграна сум и детинеста“

haljine-za-spoj-9

 


Оставете коментар

___