• Сподели на:

Лето во Париз

___

Француската престолнина е од оние градови во кои casual прошетка не значи само уживање во совршените архиктектонски бисери на Париз, туку и прилика да ги сретнете главните луѓе од модниот свет како Miroslava Duma, Anna Dello Russo i Hanneli Mustaparta.

Овие дами од 365 дена сигурно барем 100 трошат во Париз, а последна прилика да скокнат до таму беше неодамнешната Недела на висока мода. Според она како изгледаа, ова лето им е очигледно крајно забавно и инспиративно, со оглед дека беа повеќе од еклектични, интересни и заносни носејќи ги своите ведри колорити.


Оставете коментар

___