Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Лето 2013 во костимите на Victoria’s Secret

Victoria’s Secret  повторно ги соблекува убавиците за својата најнова колекција наменета за лето 2013 година или колекција за на плажа. Погледнете ги во нашата галерија новите модели на брендот.

Ангели в банските на 2013-а

Ангели в банските на 2013-а (1)

Ангели в банските на 2013-а (2)

Ангели в банските на 2013-а (3)

Ангели в банските на 2013-а (4)

Ангели в банските на 2013-а (5)

Ангели в банските на 2013-а (6)

Ангели в банските на 2013-а (7)

Ангели в банските на 2013-а (8)

Ангели в банските на 2013-а (9)

Ангели в банските на 2013-а (10)

Ангели в банските на 2013-а (11)

Ангели в банските на 2013-а (12)

Ангели в банските на 2013-а (13)

Ангели в банските на 2013-а (14)

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...

Advertisement