• Сподели на:

Летен стил и модни страсти

___

Воопшто не сакаме, кога купуваме некоја гардероба избрзано, а потоа останува закопана во гардероберот засекогаш. И еве, ова лето одлучивме повеќе да не ја повторуваме истата грешка.

За таа цел, напаравивме фото листа со гардероба и додатоци кои сакаме да ги купиме – без никакви отстапувања.


Оставете коментар

___