Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Колекцијата на чевли од Jimmy Choo Пролет/Лето 2013.

Бренд познат по тоа што за изработка на своите модели користи најдобри матерјали , оваа сезона се одлучи, како што еден од најголемите трендови наложува, за змијска кожа. Пастелните тонови ја прават основата на колекцијата со акценти во неон бои-уште еден извонредно испратен тренд.

Она што е важно коге е овој дизајн во прашање, од сезона во сезона, без оглед на трендовите до кој се држи оваа куќа, нивните чевли секогаш изгледаат безвремено, што ги прави непроценливи.

TOTEM

LANCE

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

Jimmy Choo

perfect

X1AMM Jimmy Choo Tempest Sequin Pump

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

Jimmy Choo Choo! http://fashionlovestruck.com/gallery/jimmy-choo/

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...

Advertisement