• Сподели на:

Истакнете го задникот во џинс

___

На сите жени не им одговараат ист облик на фармерки. Затоа, ако сакате вашиот задник да изгледа одлично во нив, најважно е да го пронајдете кројот кој ќе го истакне најдоброто, а ќе ги неутрализира недостатоците.
Рамен или мал задник
Во ваков случај одберете фармерки со поголеми задни џебови со преклоп и ситни детали на нив кои што ќе ви додадат волумен.
slika 1
Голем задник
Вам ви одговараат што поедноставни фармерки со неутрални џебови без преклоп. Исто така одберете потемни бои, без избледувања.
slika 2
Опуштен задник
Немојте да носите фармерки со детски облик, туку  тесни модели од поцврст материјал кои малку ќе го подигнат и ќе го обликуваат вашиот задник. Џебовите не треба да се долги, туку подигнати и со неутрален облик.
slika 3

Оставете коментар

___