• Сподели на:

Инспирација на денот: Малата чанта

___

Има ли жена која не поседува минимум пет чанти? Една голема, една помала, една шарена, една еднобојна, една со кратка рачка, една со долга рачка, една со едноставен дизајн, друга со екстравагантен дизајн… Разновидноста е огромна. Понекогаш една торба може да ја промени вашата визија и да ја направи уникатна.

Шармантната блогерка Александра умее да ја комбинира својата гардероба на многу интересен и живописен начин. Нејзината визија никогаш не е здодевна.

Ви се допаѓа ли нејзината визија?


Оставете коментар

___