• Сподели на:

Идеални торби за на плажа

___

Торбите за на плажа првенствено треба да бидат функционални. Пожелно е да се направени од непропустливи материјали и доволно големи за да во нив ги собере сите ситници кои ги носиме на плажа.

Во зависно од вашиот стил за на плажа и летната дестинација каде што ќе престојувате, можете да бирате меѓу поедноставните модели и  оние кои се вистински исчекор и со кои без проблем можете да продолжите од плажа директно во диско.


Оставете коментар

___