Connect with us

Hi, what are you looking for?

runway

Cotton Club

Givenchy аксесоари за пролет 2013

Свежи и оргинални аксесоари не очекуваат следнава сезона. Со нивна помош многу брзо и лесно ќе излеземе од зимското сивило.

При првите топли сончеви зраци интензивните весели бои настапуваат на сцена и ќе ни го донесат со себе позитивното расположение.

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (0)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (1)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (2)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (3)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (4)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (5)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (6)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (7)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (8)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (9)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (10)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (11)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (12)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (13)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (14)

Givenchy Spring-Summer 2013 Women's Accessories (15)

 

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Прочитај

ДИ ДЕЈ

Дали сакате да направите нешто оригинално на вашата свадба? Што мислите за мини торти за вашите гости? Свадбената торта обично е во центарот на...

Fool Moon

Коза е млада поп изведувачка од Турција што ја афирмира својата мизика, каде не ако не во Лондон. Синоќа ја објави втората песна работена...

ДИ ДЕЈ

Постојат многу различни модели на венчаници, бидејќи има повеќе типови на невести. Некои сакаат да имаат венчавка од бајќите и согласно на тоа да...

Лице

Кожата во зима станува сува и затоа пролетта е идеално време за да посветите поголема нега. Покрај секојдневната рутина која ја правите, чистење и...

Advertisement