• Сподели на:

Giuseppe Zanotti: Колекција на чевли за пролет/лето 2014.

___

Како некој кој ги развеселува жените во светот, Giuseppe Zanotti не се откажува од препознатливиот дизајн и квалитетните материјали, кои ги користи при изработка на чевлите. Меѓутоа, секоја сезона повторно се јавува прашањето – како да остане доследен на себе, а повторно да понуди нешто поинакво и еднакво атрактивно?

Овој феноменален италијански дизајнер пронајде одличен начин да го одржи балансот помеѓу модерните и традиционални вредности кога е дизајнот и квалитетот во прашање. Неколку ефектни детали и нови бои внесе во својата колекција која е наменете за жените со јак став. Со новата колекција тој им порачува на жените да не се откажуваат од своите стандарди и замисли.


Оставете коментар

___