• Сподели на:

Ги обожаваме овие сандали!

___

Во потрага по инспирација за летните денови наидовме на овие неверојатни, закачливи и истовремено елегантни сандали. Тие се од предлозите на Sophia Webster. Во нив е вплетена комбинацијата од точки и шари, а нивната асиметрична естетика плени за секунда. Слични сандали можат да се носат при секакви прилики: на забава, на работа, па дури и на шопинг.

Дали ви се допаѓаат, очекуваме да дознаеме од вашите коментари.

01 02


Оставете коментар

___