• Сподели на:

Фустаните на најдобрите актерки кои добија Оскар започнувајќи од 1929 година!

___

Да погледнеме назад и да ги видиме фустаните на актерките кои имаат добиено Оскар. Преку графичко претставување, наместо слики од црвениот тепих, ќе ви прикажеме колку модата се промени од 1929 година.

oscar-best-actress-dresses-de


Оставете коментар

___