• Сподели на:

Фустани за сите вистински дами

___

Доколку имате некоја свеченост само погледнете ги моделите и посебниот крој каде токму во ваков крој ке изгледате како од најмодерните списнаија!

Уживајте во раскошот!


Оставете коментар

___