• Сподели на:

Фустани со “потпис”на познати дизајнери

___

Едноставност на линиите и елеганцијата доминираат во колекциите на познатите светски дизајнери.  Кроевите се двидаж од ултра женствена тоалета, до фустани инспирирани од машки одела. Сепак доминантен тренд е сериозноста на линиите и елеганцијата, со нота на готика.


Оставете коментар

___