• Сподели на:

Едноставна комбинација надополнета со детали

___

Една на изглед едноставна комбинација но надополнета со детали. Тексас кошула, бели фармерки, чевли со врзување со додадок на оваа интересна чанта е нашиот избор за денеска.

Дали ви се допаѓа?


Оставете коментар

___