• Сподели на:

Dolce & Gabbana – сино како небото, црно како мистерија и бои за свежина

___

И оваа пролет Dolce & Gabbana изненадуваат со оригинални модели кои покрај својата екстравагантност го задржуваат и класичното емитување и може да го задоволат вкусот како на ексцентричните, така и на конзервативните дами.

1

 

2

 

Прв впечаток оставаат фустаните во боја Cornflower Blue. Како што укажуваат и моделите кои ги презентираат  овие креации , се чини дека тие се насочени кон жените со светол тен – руса коса, сини очи и млечна кожа.

3

 

4

За потемните дами дизајнерите нудат модели во боја Lemon Chiffon. Познато е дека овој потпол тон овозможува повеќе мекост во емитувањето на бринетите.

 

 


Оставете коментар

___