• Сподели на:

Денот на заљубените на Christian Loubotin начин

___

Модниот волшебник кога станува збор за чевли, Кристијан Лоуботин, ја претстави колекцијата со име Cora инспирирани од денот на заљубените. Моделот срце е присутен на сите парчиња – рамни сандали, класични салонки и клач торбите. Оваа колекција ќе биде достапна од февруари.


Оставете коментар

___