• Сподели на:

Цветни примери за пролет 2015

___

Неделата на високата мода во Париз е позади нас и навистина уживавме во моделите, комбинациите и примерите на светските модни дизајнери. Couture колекцијата кои се навистина прекрасни, женствени, а посебно внимание на модните критичари привлекле цветните примери. Ви претставуваме неколку комбинации.


Оставете коментар

___