• Сподели на:

Boss Green совршен стил за секој маж во секое време

___

Boss Green пролетната колекција на модната куќа Hugo Boss, е решение за секој современ маж кој сака да изгледа добро во секој дел од денот.

Овој пат брендот лансираше урбана гардероба идеална за викенд активности. Дресови, јакни, џемпери,маици, ранци и други машки модни додатоци се дел од новата палета на Boss Green.

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momenta

Boss Green - savršen stil svakog momentaОставете коментар

___