• Сподели на:

Безусловна доминација на Prada

___

Украсена со живописно насликаните ликови, колекцијата пролет / лето 2014 на Miuccia Prada загосподари со модниот свет и црвениот тепих како бура. Храбри и театрални, овие парчиња тешко дека ќе останат незабележани во толпата.

Погледнете неколку начини на кои веќе се носи овој драматичен стил.

prada-rtw-ss2014-details-01_170053470569

prada-rtw-ss2014-details-103_174548264207

prada-rtw-ss2014-details-110_174554640220

prada-rtw-ss2014-runway-06_153225101918

prada-rtw-ss2014-runway-21_153237701663

prada-rtw-ss2014-runway-22_153238225259

prada-rtw-ss2014-runway-25_153240526185

prada-rtw-ss2014-runway-39_153252315886

prada-rtw-ss2014-runway-42_153255227848


Оставете коментар

___