• Сподели на:

Аксесоари за Лето 2015

___

Кога станува збор за аксесоарите во продолжение ви претставуваме многу уникатни парчиња во бохо стил кој е водечки тренд за ова лето. Доколку сакате да бидете забележани и уникатни тогаш посегнете по инспирацијата која ви ја нудат познатите брендови и збогатете ја вашата колекција за ова лето.


Оставете коментар

___