• Сподели на:

7 стајлинг трикови кои ќе направат да изгледате витко

___

Секој има деннови кога се чувствува дебело и непривлечно. Без оглед на тоа дали сте качиле килограми или не, понекогаш може да се чувствувате подуено, и имате чувство како ништо што имате во плакарот нема да ве собере.

Тоа се случува на сите. Но оние кои работат во модната индустрија имаат предност: Имаат знаење што јанамалува силуетата, кои ткаенини ги кријат физичките недостатоци на гардеробата.

Ви претставуваме 7 одобрени примери од страна на модната индустрија, кои ќе ви помогнат да изгледате и да се чувствувате витко.

 

elle-07-full-skirthow-to-dress-thinner-v-xln

elle-01-plaid-shirt-how-to-dress-thinner-v-xln

elle-02-silk-blousehow-to-dress-thinner-v-xln

elle-03-large-sweaterhow-to-dress-thinner-v-xln

elle-04-blazer-jeanshow-to-dress-thinner-v-xln

elle-05-statement-jackethow-to-dress-thinner-v-xln

elle-06-frat-tuckhow-to-dress-thinner-v-xln

 


Оставете коментар

___