• Сподели на:

5 начини како да носите комбинизонки

___

Комбинизонките се најверојатно најносениата традиционална гардероба.

Тие се панталони што ќе ви овозможат да облечете нешто откачено одоздола или нешто опуштено над нив. Гениално. Земјоделците навистина биле многу пред нас. Еве пет начини кои можете да и носите и да постигнете вистински успех.

 

 

XL_1200x800_01-50525416-xln

XL_1200x800_02-43801205-xln

XL_1200x800_03-40655107-xln

XL_1200x800_04-85096900-xln

XL_1200x800_05-28092641-xln

 


Оставете коментар

___