• Сподели на:

20 незаборавни комбинации на Кери Бредшо

___

Додека чекаме одговор дали славната екипа ќе направи трето продолжение на филмот, одлучивме да ги резимираме најдобрите комбинации на гардероба што легендарната Кери ги носеше во 6те сезони.

Кери ја сакавме во пакет, а тој пакет ја опфакаше и нејзината гардероба. Кери беше и остана трендсетерка во светот на телевизиските серии.

Тешко е со еден збор да го опишеме нејзиниот стил: храбар, провокативен, тренди, урбан, ексцентричен, поинаков… но каков и да е, Кери успеваше на го носи на најдобар можен начин.


Оставете коментар

___