• Сподели на:

10 легендарни чанти кои го освоија светот

___

Тие се најдобар пријател на секоја жена. Додаток без кој ниедна припадничка на понежниот пол не може да замисли да излезе од дома. Детал кој го заокружува секој адут, во било кое време од денот.

Затоа одлучивме да ви ги покажеме најславните модели. Ова се чанти кои се повеќе од тоа, повеќе од многу детали и статус на моќ.


Оставете коментар

___