• Сподели на:

Работи кои треба на мажите да им ги кажувате во лице

___

Мажите понекогаш сакаат мистерија, но некои работи треба да се кажат директно затоа што подоцна ќе се избегнат проблеми во овој поглед. Кои се овие работи може да прочитате подолу на статијата.

Кога сте му лути веднаш кажете  му , затоа што ако тој сам погодува зошто сте лути нема да успее, тогаш од обична работа може да дојде до голема борба. Тој сака да ви купи подарок што навистина сакате да го добиете, а не нешто глупаво. Ако сакате нешто и тој ве праша што , веднаш одговорете. Правите да биде лесно за вас, а и за него. Тие сакаат да знаат што се вашите планови во животот. Било што да се работи за вас кажете му , за и тој да го планира  својот  живот заедно со вас. На крајот,  многу е важно што ќе му кажете дека ви се допаѓа во кревет. Ако тоа ви е тешко да го кажете, додека сте интимни покажете му она што навистина го сакате.


Оставете коментар

___