• Сподели на:

Дали партнерот ве цени?

___

За вашата врска да биде идеална и без расправии, покрај љубовта исто така важно е и ценењето на партнерот.

Ако партнерот ве слуша додека нешто му кажувате, ожете да бидете сигурни дека го цени вашето мислење. Ако е горд на вас и на работите кои ги правите, тој ве цени и важно му е за вие да бидете среќни.

Понекогаш се случува и партнерот од вас да побара некој совет и важно му е вашето мислење. Тоа е знак на взаемна љубов и ценење. Доколку не ви се допаѓа нешто што тој го планира, доколку ве цени тој нема да го направи.

Ако знаете дека на партнерот можете да се потпрете на него во секое време и да не ве завлекува притоа, а во тој момент не ги контролира своите движења тоа е знак на големо ценење, доверба и љубов. Со ваков човек можете да останете со него до крајот на животот и да бидете сигурни во неговата љубов. Секако дека е важно и вие према него да се однесувате со разбирање, бидејки на тој начин вашата врска ќе биде успешна.


Оставете коментар

___