• Сподели на:

Жените избраа: Идеални особини на совршен маж!

___

Идеален маж е всушност спој од најдобрите особини кои ги имаат оделни националности во Европа.

Совршениот маж би требало да има британски смисол за химор, германска снаодливост со пари, италијански смисол за мода и француска љубезност.

Идеалниот маж е спој од особини од различни националности во Европа, па така тој е спој од германскиот глумец Мајкл Фасбендера, француската ѕвезда Гаспар Улије и британскиот фудбалер Дејвид Бекам. Исто така жените покрај себе би имале и партнер кој игра како Шпанец и се грижи за своето здравје како Швеѓанец.


Оставете коментар

___