• Сподели на:

За најнеспретните: Заврзете вратоврска за само 10 секунди

___

Колку пати сте се нашле во ситуација некој од вашите пријатели, колега или партнерот да ве замоли да му помогнете во заврзување на вратоврската?

Сигурно сте се обидувале да запомните како се врзува вратоврска и веќе следниот ден не се сеќавате на ниеден дел од комплицираната постапка. Откако ќе го совладате овој супер трик, овие проблеми ќе станат далечно минато. Ако сакате да научите да врзувате вратоврска за само 10 секунди, земете една кравата, погледнете го краткото видео и извежбајте ја оваа едноставна техника.

Tips – How to Tie a Tie in 10 Seconds


Оставете коментар

___