• Сподели на:

Верувале или не, ова е подобро од секс!

___

Телото да трепери од убавина, во ушите зуи од занесност, сите сетила уживаат, екстаза, потполно задоволство… Меѓутоа, некои велат дека има и подобро.

Читателите на еден неделник составиле листа од 10 работи кои според нив се подобри од секс.

  1. Кога заморена од радоба доаѓам дома, ги соблечм штиклите и облечам тренерки.
  2. Кога ќе ме прегрне моето дете.
  3. Кога добро ќе се препотам на тренинг и немам сила да одам после тоа.
  4. Добро јадење!
  5. Чоколадо.
  6. Звукот што се слуша кога се отвара шише ладно пиво.
  7. Мирисот на чиста постелнина кога легнувам да спијам.
  8. Врел туш на ладен ден.
  9. Мирисот на утринско кафе во канцеларија.
  10. Зголемување!

Оставете коментар

___