• Сподели на:

Трансформирајте го својот тоалет

___

Bowl 6 е мијалник кој го спојува традиционалниот шарм и модерниот стил. Дизајниран е за денешните урбани тоалети и има совршен финиш. Мијалникот се произведува по модерна технологија, а има преубав сјај и природна убавина.

Неговиот скулптурален ефект го оплеменува тоалетот, а бидејки е направен од мермер, во тоалетот добивате нота на природата.

Базата на мијалникот доаѓа во два различни облика, правоаголен и кружен, а купувачот може да се определи за тој кој нему најмногу му одговара.


Оставете коментар

___