• Сподели на:

Свет на фантазија: Нежна Алтамода детска соба

___

Колекцијата “Baby Bear”, која е кралица на детските соби, сега конечно доби нов изглед.

Резултатот настанал со разработка на концептот на облик, кој вешто е трансформиран, па сега се наоѓа некаде помеѓу функционалност и уметност.

Мечињата станаа заштитен знак на овие соби, а со тоа и изговор за играње со облиците со други делови од мебелот.

Оваа детска соба има и нова библиотека, која магично го промени обликот со мечиња, кои се наоѓаат насекаде по полиците и даваат чуство на подвижност на статичната природа на овој предмет.

Рачно насликаниот мебел претставува размена помеѓу минатот и сегашноста, а на него не влијаат модните трендови, а со тоа е безвременски и бесмртен.


Оставете коментар

___