• Сподели на:

Смешна борба за залче: Две кучиња делат еден сладолед (ВИДЕО)

___

Иако на почетокот поделбата изгледа нефер, се покажало дека во животинскиот свет, кој последен се смее, најслатко се смее. Погледнете зашто:

Cooper Loves Ice Cream


Оставете коментар

___