• Сподели на:

Секој ден си играат со животот (Видео)

___

Дали знаете како изгледа погледот од далековод кој е под висок напон и како изгледа да работите на него.

 

Електричарите се осигурани само со ракавици и долги ракави.

https://youtube.com/devicesupport


Оставете коментар

___