• Сподели на:

Особини кои ги поседуваат модерните џентлмени

___

Како што се менуваат времињата и трендовите, така се менуваат и факторите кои го прават мажот џентлмен. Современиот џентлмен не смее да поседува мачка, но и да не користи твитер. Правиот џентлмен секогаш води љубов потпрен на своите лакти и знае кога да запре со пиење.

Ова се некои од особините кои би требало да ги поседува еден модерен џентлмен:

– лесно се снаоѓа во било која ситуација

– никогаш не касни

– се облака во согласност со приликата

– води љубов потпрен на лактовите

– пие алкохол, но знае кога да престане

– сфаќа дека немаат сите еднакви финансиски можности

Правиот џентлмен никогаш нема:

– да носи наназад заврзана лептир машна

– пие малибу

– носи розеви панталони

– има профил на твитер

– става гел на коса

– носи облека од ликра

– поседува мачка

 


Оставете коментар

___