• Сподели на:

Омиленото животно ве открива: Никој нема подобар вкус од вас, водете сметка за себе!

___

Доколку омилено животно ви е мачка, вие сте симпатични и паметни, но и помалку повлечени, додека љубителите на кучиња, важи дека делуваат грубо, но имаат златно срце.

На основа на тоа кој кое животно колку го сака, може доста да се заклучи за карактерот на личноста. Еве неколку животни кои луѓето често ги наведуваат како омилен, а ги откриваат нивните карактерни црти.

Кит

Самокритични сте, но тоа не значи дека не знаете да се забавувате во животот. Друштвени сте, но не се плашите да се изолирате од сите доколку осетите потреба.

devojka-sa-sovom-1398940737-34630

Утка

Многу сте интелегентни, но и многу осетливи. На живото гледате прагматично, а вашиот перфекционизам ве води кон успех.

Мачка

Симпатични и паметни, но и повлечени помалку. Имате големи идеали, сакате да патувате и да истражувате нови работи. Немате трпение за нечии застарени идеи.

macka-1379525491-14532

Делфин

Имате афинитет кон се што е убави и нуди задоволство и никој нема подобар вкус од вас. Интелегентни сте и сакате да се дружите, па можете да се потпрете на различни типови на луѓе. Не некој начин сте и ,,срцекршач”.

Лисица

Никој не би можел да ве обвини дека не водите сметка за себе. Независни сте и паметни, што ви дава неверојатен ,,кул имиџ”. Страствени сте и истрајни во намерата да го добиете она што го сакате.

devojka-sa-lisicom-1398941760-34634

Волк

Вие ги сакате високите стандарди. Посветени сте на себе, и ги решавате задачите со одредена јачина и одлучност.

Куче

Лојални се на луѓето кои ги сакате и интуицијата ретко ве измамила. Понекогаш делувате прегрубо, но вие имате ,,златно срце” кое сака да се игра.

pas-1389032573-23522

Лав

Во центарот на внимание сте каде и да се појавите, а луѓето тежнеад да се додворат на вашето однесување. Си поставувате високи цели, а знаете како да ги искористите сите свои потенцијали за да ги достигнете.

Тигар

Во главно сте пионер во се што правите и сте многу страствени. Некои ќе помислат дека сте агресивни и дека не знаете што значи извини, но всушност сакате да бидете директни.

devojka-sa-tigrovima-1398943104-34640

Слон

Трезвени сте и имате неверојатна сила која ве држи смирени и кога сте во криза. Ќе направите се за да ги заштите они кои ги сакате.


Оставете коментар

___