• Сподели на:

Одвратна реклама: Мамо можеш ли да ми го ис*ушиш?

___

Компанијата Burlington која се занимава со производство на чорапи има одвратна реклама во која се шали на сметка на инцестот и злоупотребата на децата само за да ги рекламира своите чорапи.

Дефинитивно им фали оригиналност со која би ја замениле оваа одвратна фантазија. Погледнете за што се работи.

Burlington : Can You Sock Me ?


Оставете коментар

___