• Сподели на:

Најсимпатичното “Happy” видео доаѓа од Африка

___

Досега веројатно ви стана јасно дека нема поента да се спротивставувате на движењето “Happy” кое владее низ целиот свет.

Последните во долгата низа видеа доаѓаат од Африка, каде видеото го снимиле децата од прифатилиштето “Мал дом” кои на овој начин се придружија во глобалната акција на Sony која на 20ти март ќе го прослави светскиот ден на среќата.

Инако, домот за напуштени деца во селото Lower Subukiji го води хрватскиот мисионер Миро Бабич, кој ова видео го постави на фејсбук страната на “Мал дом”, а вие можете да го погледнете во продолжение.

https://youtube.com/devicesupport


Оставете коментар

___