• Сподели на:

Љубовта кон танцот направи баба од 80 години да има кондиција како девојка! (ВИДЕО)

___

Баба која има 80 години ги одушеви сите присутни на британското “Јас имам талент”, кога заигра како да има дваесет години.

Кога заигра со својот партнер се тргна малку споро, но гоа се загреа, просто летна со тактовите на музиката.

Нека ви биде ова пример дека годините не се пречка да го направите она што го сакате!

Spectacular Salsa - Paddy & Nico - Electric Ballroom | Britain's Got Talent 2014


Оставете коментар

___