• Сподели на:

Користите јавни тоалети? Сигурно го правите тоа погрешно.

___

Да, јавните тоалети ретко се користат без одредени, повеќе или помалку, непријатни ситуации.

Ако имате среќа да наидете на некој што има заштитна хартија за даската, немојте да мислите дека тоа е крај на вашите грижи.

Дали знаете како се користи оваа заштита? Претпоставуваме не. Истото го претпоставил Crazy Russian Hacker и се објаснил во видеото.

You've Been Pooping Wrong in the Public Restrooms


Оставете коментар

___