• Сподели на:

Кои се најпосакуваните жени во Зодијакот?

___

Сите бараме љубов и страст, а овие дваастролошки знаци во себе имаат се што му е потребно на еден маж.

Девојка Лав

Таа ќе го претвори вашиот живот во најубава љубовна приказна, за каква не сте ни сонувале. Како девојка и сопруга вие гордо ќе се фалите со неа, но љубоморно ќе ја чувате од други мажи. Ќе ја обожавате и ќе се потпирате на неа, бидејќи таа никогаш не заборава на емоциите и потребите на својот избраник. И сами ќе сфатите дека никој нема да ве сака поискрено од неа, бидејеќи нејзиното срце е големо, несебично и смело, а нејзиното лице, тело, поглед и глас се ваша душевна храна.

Девојка Стрелец

Во секоја животна приказна има моменти кои никогаш нема да ги заборавите, а денот кога за прв пат ќе ја бакнете оваа огнена кралица, ќе биде еден од вашите најубави сеќавања. Доколку сте имале секс со жена Стрелец, тогаш знаете дека таа ќе ве однесе во рајот. Жената Стрелец ќе ве возбуди и ќе ви донесе позитивна енергија. Таа го исполнува вашиот живот со љубов и со сила, а нејзиниот ум и креативност ќе ви донесат нова свежина во заедничкиот живот.


Оставете коментар

___